- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
DerStauner #3378 üzenetére
Nem, sprintelni x-el tudsz.
-
zuchy
őstag
válasz
Kareszovics #3367 üzenetére
Én se tudtam megcsinálni.
Túl kevés a lőszer, és vagy pontatlan a fegyver. Bezzeg az én fullosra tuningolt fegyómmal gyerekjáték lenne.
-
zuchy
őstag
válasz
Kareszovics #3346 üzenetére
De csak néha csinálják.
Most jó. De volt olyan is, hogy a katonai-raktártelepnél, vagy hol nem voltak másodlagos küldetések, aztán később visszajöttem és már lehetett csinálni őket.
Amúgy most a Duty, plusz egy mutáns-csorda kiírtotta a banditákat-fosztogatókat a szeméttelepről. -
zuchy
őstag
válasz
Kareszovics #3340 üzenetére
Az gáz. Csak kár, hogy nem tudom megkapni az exo ruhát. Hiába irtottam ki a Duty base-t nem történt semmi. Sőt néha a fosztogatók (akik most ősi ellenségeim) küldik az üziket, hogy jöjjek segíteni nekik, mert gyilkolják őket.
-
zuchy
őstag
Van egy olyan gondom, hogy nem jó a Facion War. A háború a Duty ellen szól, Freedommal vagyok. Addig jó volt, míg ki nem fagyott a játék.
Szépen eljutottunk a szeméttelep és az agroprom határáig. Azt itt fagyott ki. Innentől nem jöttek segíteni a Freedomosok. Gondoltam elmegyek, kiírtom a Duty base-t.
Sikerült kipucolnom a bázisukat, de nem történt semmi. Aztán ahogy megyek vissza a szeméttelepre, szépen visszateremgettek a Duty-sok.
Akkkor mondom felrakom az 1.5.09-es patch-t. Ja, de ez meg elrontotta a játékot. Előtte 1.5.07 volt fennt és virágbolti a verzió.Sajnos.
-
zuchy
őstag
Hali!
Olyan gondom, van hogy nem megy a Faction war. Az elején még ment, amíg le nem állt a progi. Nincsen valamilyen megoldás, hogy újra beinduljanak az egységek, jöjjenek segíteni, mert amíg jó volt jöttek, de most már meg se mozdulnak.
Nagy kár érte, tök izgi lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest