Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ownz
csendes tag
válasz
thenew0ne #1259 üzenetére
Egyenlőre nincs semmi gond, Szemétdomb és a Sötétvölgy között járok. "Beszélj a helyőrség parancsnokával"
A Stalkerek bázisától pár méterre sikerült végre egy normális fegyvert találni egy hullánál (IL 86) viszont minden 3-4. tüzelésnél "töltsd újra mert beragadt a fegyver" Remélem erre is lesz valami javítás a szakinál, nem olcsóért. -
katt777
félisten
válasz
thenew0ne #1200 üzenetére
Isten hozott a klubban!
Ez a bug szinte mindenkinél előfordul, nálam a géptelem maradt úgy.
Töltényre nem tudok mit mondani, én mindenkit kinyírtam (a sajátjaimat csak hagytam), mindenkitől mindent összeszedtem, és amikor ilyen cuccolós feladatot kaptam, másodjára kiválasztottam, hogy elhoztam, amit kértél, és már meg is volt (még a 3 gránát is, de a 2 egészségcsomagnál azért szívtam a fogam, amikor pont annyi volt nálam, midőn kérték).
1 valami van, amit nem találok, és csak azt jelzi, kinek kéne vinni. De olyan is volt többször, hogy csak az adott tábor egy másik lakójától kellett elkérnem, az odaadta, én elvittem 50 m-re, és már meg is volt. Nem lineáris játék, gondolkodni, találgatni, próbálkozni kell.
-
katt777
félisten
válasz
thenew0ne #810 üzenetére
Nem kéne warezt reklámoznod.
Amúgy nálam eddig a 3870-nel full grafikával megy folyamatosan (Volumetric smoke-ot és Wet surfaces-t továbbra sem hagyja), max. 22FPS-re esik le, az elején tapasztalható FPS-zuhanás eltűnt. Pedig lényegében továbbra is csak 1 CPU dolgozik, sztem ez a grafika legnagyobb baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Android szakmai topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Garmin fenix 2
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest