Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Igazat adok neked, a S.T.A.L.K.E.R. a modok által lett élvezetes és játszható, és ez, hogy is mondjam, szomorú. Egy apróság: az art deco-nak semmi köze a '60-as évekhez. Csak annyira utópikus a játék, amennyire egy víz alatti város eleve az kell legyen. De a belső terek és az építészeti megoldások a '30-as '40-es éveket idézik.
-
VinoRosso
veterán
válasz
remington2
üzenetére
60--as? az inkább ilyen 930' gotham city feeling, legalábbis nekem arra hajaz. Jah hát ez embere válogatja, hogy kinek mi jön be, de mint mondtam én igazából nem szeretem az fps-eket, a fegyókat meg azért írtam a Bioshockban, mert azok ott kb olyanok, mint a Stalkerban a járművek, szóval nem éppen a játék ékkövei...igaz a Bio-ban illik a kicsit rajzfilmes környezetbe, de nekem pont ezért tűnik egy kicist "dedóak" az egész játék. A stalker "metafora" meg bőven elviseli szerintem a CS-t mint második részt, sőt még egy harmadikat is, mert egy csomó ötlet van benne, amire lehet építeni. Ez kb azon látszik, hogy mennyit változtak a SoC pályái a CS-hoz képest, egyszerűen szembetűnö, hogy nem volt elég idő kidolgozni a pályákat a SoC-nál, és hogy hosszú idő alat mennyi tartalmas dologgal fel lehet tölteni őket. És akkor még nem beszéltünk a be nem épített pályákról, le merném fogadni, hogy alapjaiban a CS pályái is megvoltak már mikor a SoC kijött, csak nem tették bele, mert akkor még most is csinálnák a játékot. És kb ugyanez lehet a helyzet a CSból kimaradt pályákkal, szóval lesz ebből stalker 3, van hely még azon a térképen...
-
frame>24
addikt
válasz
remington2
üzenetére
A bioshock-ról írtakkal egyetértek, csak vigyázz a hatvanas évekkel, mert jön "Csend(et)" nevű fórumtárs, és lecsesz, hogy igazából 30-as évek és eklektikus. (utólag nézve persze igaza van
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)