Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz katt777 #1101 üzenetére

nézd, a PH jel azért valamit jelent. igaz, hogy reklám, de másrészről azért a phs számítógépes társaság eléggé eltér az átlagtól, és most finom voltam. igen, reklám, de másrészről igen, plusszban és mélyebben foglalkozok a témával.

én is gondolkodtam egy c2q matrica kirakásán anno a CM690esre, aztán a Cosmosnál már úgy gondoltam, hogy ha valaki ránéz a házra, ránéz mellette a kábelkötegre, esetleg belenéz... akkor ha ért a témához, az pontosan tudja, hogy mim van és mennyi idő/munka/tapasztalat egy ilyet összerakni, ha meg nem, csak annyit lát, hogy két monitora és egy baziméterű háza van összevissza kötözve egy tvvel és egy erősítővel, tehát ha nem műszaki analfabéta, úgyis érteni fogja a dolgot... vagy másrészről nézve a szigetes/egyetemi pólóim is egyrészt reklámok, sőt a kedvenc fesztiválozós GAP pulóveremen is ott a reklám (viszont cserébe kinyúlt, kopott, és 8-24fokban tökéletes választás magában is bármilyen időben, valamint két sör belefér az első zsebébe:DDD), de ebben bennevan a jelentés is, hogy amikor 2005ös pólóban mentem ki idén szigetre, jöttek a külföldiek, hogy guidenak fogadnak;> és a meet the guide küldetés nem bugzott, pedig a térképen nem is voltam külön jelölve:D

szóval reklám és reklám között is van különbség. Te pl leszednéd az M betűt a bmwdről, a wrx-sti feliratot a subarudról, vagy az evo feliratot a mitsubishidről? nem hinném;>

• remington2

senior tag

válasz katt777 #1101 üzenetére

Na igen. A másik hasonlóan hülyének nézős eset egy joghurt-reklám volt, de igaz anno másra is, mert sikeresen átvették. Arról van szó, hogy kicsinyítettek a drágán, már nem 50, hanem 40 grammos, persze, az ára nem ment arányosan le, végső soron tehát kevesebbet kapok, de legalább ki jár jól? Hát persze, hogy ők. És mindezt kertévén, barátokközt reklám alatt, cirka két millió nézőnek beadják úgy, hogy "de jó neked, most megveheted, még kisebb, igaz milyen cool? :W

A fagyásokra visszatérve én is attól félek, hogy máshol bugzódik majd megint. A Superman által írt megoldás nálam is bejött, másodjára nem hagytam magam átverni, kimásoltam az összes mentést, éppen időben. :R

Most inkább elkezdtem Empire at Warozni, kellemes kis SW játék, nyugodt stratégia, tiszta hawaii ehhez képest. Bár tény, hogy a stalker mint fps aránylag "feszült" játék, mert közben is - hiába szórakozol - mindig résen kell lenni, és egy stratégia, ahol nyugodtabb és lassabb a játékmenet, kikapcsolódást jelent hozzá képest.

Az angol változat patch vonala miért csak az 1.01-es verziószámnál tart? Az oroszok verzióját nevezték 1.5-nek, ott már kijött több javítás is, az egyéb kiadásoknál még nem?

Gamershellen az 1.504-es patch "September 11, 2008, 8:50 pm" hosted, 10 napja, és nincs újabb patch? Alszanak? :C

Új hozzászólás Aktív témák