Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #1047 üzenetére
Nos, eddig úgy tűnik, sikerült megoldanom a gondot. Miután Yantarban megjavítottuk a szellőzőrendszert, járkáltam ott még egy kicsit, majd visszatértem egy nagyobb hadizsákmánnyal Agropromba, hogy ott eladjam (a pénz, a pénz
), és miután onnan megint visszatértem Yantarba, jelentkezett a hiba. Viszont, az egész mentések mappát még a szellőzős misszió sikere után kimásoltam, gyorsabb és biztonságosabb ez, mint az egészet elölről kezdeni alapon. Most visszaraktam, egyenesen visszarohantam a gyárba, és simán átjutottam Red Forestbe, ott kivédtem a rajtaütést, és most mehetek az erdészhez
Valahogy furán kezeli a program a mentéseket, mert úgy tűnik, ha az egyik "bugos" lesz, az a többit is megfertőzi. Hogy hogyan, nem tudom, lehet valaki hozzáértőbb jobban képben van, mint én. Már akkor észrevettem, amikor dutynál megvettem a seva-t, és utána meghaltam. Persze nem volt mentésem a SEVA vétel után, ezért közvetlenül a tradernél tett ki megint a progi, ott viszont nem volt SEVA . . . mintha a progi "emlékezett" volna, hogy az előző életemben megvettem.
Mindegy, egy szó mint száz per pillanat megy. Kopp-kopp-kopp.
(#1048) Superman: bár sovány vigasz lehet, ezt a 3-5 alkalommal telepíthető dolgot - tudomásom szerint - vásárlói nyomásra eddig mindenhonnan leszedték, éppen az arcbaköpéses volta - már elnézést a kifejezésért - miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest