- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Amúgy meg az a gáz, hogy megtisztítottam a könyvtárt, a két társam ellenség lett, (ellógtam előlük, nem lőttem le őket) viszont nincs semmilyen küldetés vagy feladat, amit csinálni kellene, mindössze az, hogy szerezzek információt az ismeretlen fegyverről. Na de honnan? Kihalt az egész város, csak a mutánsok vannak mindenfelé.
-
Clemi
veterán
Szétdob az ideg! Visszamentem Jupiterbe, és eltűnt a szervó ruhám, és az otthagyott fegyverem a tárolóból. Most ilyenkor mi a fene van? Kifizettem egy rakás pénzt érte. Most meg sem tudom nézni, hogy a páncél amit a katonai bázison kapok Pripyatban az jobb-e.
-
Clemi
veterán
Hali!
Egy kis HELP kellene! A könyvtárban vagyok, és miután kinyitom az ajtót, ami mögött az a furcsa összetákolt antenna van, az addigi kísérőim ellenséggé válnak, pedig külön figyeltem (többszöri próba után), hogy még az irányukba se lőjek semmivel.
Kénytelen vagyok lelőni őket, de nem kapok több feladatot, mindössze annyi az aktív küldetésem, hogy keressek egy technikust, aki megvizsgálja az ismeretlen fegyvert.
Miért lesz ellenség az eddigi csapat?
Merre keressek megfelelő technikust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest