- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Oké, köszönöm!
És ha legalacsonyabbra veszem a nehézséget akkor lehet rambózni?
Mármint úgy értem hogy játszottam sok fps-sel, nem vagyok béna meg ilyesmi, csak nem szeretem a túlzott realizmust. Úgy vagyok vele, hogyha realizmust akarnék, akkor jelentkeznék az idegenlégióba.
Egy játéktól elvárnám hogy én legyek a hős, aki nem vérzik el úton útfélen, és aki oda lő ahol a célkereszt van...
Ráadásul ha az lenne a realizmus, hogy egy közepes tűzharc alatt hat elsősegélycsomagot, 4 kötszert, és két sugárzás elleni injekciót használok el, akkor a stalker igen hamar úgy nézne ki mint egy múmia...
-
marcus.fenix
aktív tag
Ha megvan mind a három rész, melyikkel érdemes kezdeni, a CS-el ami előzmény vagy az eredeti SoC-vel?
Megmondom őszintén, nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, de nem az amit vártam. A grafika gyönyörű, a hangulat jó, de én valami magányos stalkerre gondoltam, aki elhagyatott laboratóriumokat, pincéket és területeket kutat át, ahol csak mutánsok ólálkodnak (emellett erős horror hangulatot vártam) és nem arra hogy a CS-t elkezdve kámzsás banditákat kell a sásban lődöznöm miközben társak rohangálnak körülöttem. De még ez hagyján. Kaptam egy küldetést. Átléptem a helyszínre, és kaptam még hármat. El sem értem a legközelebbire, mire kettőre kiírta hogy megszakítva, miközben engem anyáztak hogy hol vagyok már. Megcsináltam a harmadikat, de a gép nem regisztrálta hogy tényleg elfoglaltam a helyszínt, mindeközben bármerre császkáltam, mindenütt 8-asával kolbászoló banditákba ütköztem, akik miatt egyfolytában kötözgetnem, meg gyógyítanom kellett magam, és többször meghaltam, mert egy kis piros csíktól eltekintve sem zihálás, sem lassulás, vagy egyéb képi effekt nem figyelmeztetett arra hogy hamarosan megdöglök...
Végig ez lesz? Mert egy kicsit érdekes hogy a radioaktív "zóna" népesebb mint a lakóhelyemhez legközelebbi kisváros...
-
marcus.fenix
aktív tag
Mivel látom hogy a keményvonalas STALKER-ek most épp ide írkálnak, megkérdezném, hogy ERRE tud-e valaki értelmes magyarázatot, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest