Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm a helikopteres válaszokat, megpróbálom valahogy megcsinálni. Mondjuk második helikoptert még nem is láttam soha.

-
Lomha 8V
addikt
Spectrumban a városban lekapom a helikoptert a tetőről,aztán nem történik semmi, csak lő rám pár spectrumos majom, aztán az ezredes közli, hogy elrontottam és vége a játéknak. Mit rontok el?
-
Lomha 8V
addikt
Spectrumban a Bárnál állok mint egy f*sz, mert valami váltásra várok, mutánstámadással, de már 3 napot ellébecoltam és semmi. Meddig kell itt várni, ítéletnapig?

-
Lomha 8V
addikt
Hali emberek!
Megint előszedtem a CoP-ot, amíg a Lost Alpha kiforrja magát. Feltettem a Complete modot, ehhez esetleg létezik magyarítás? Igaz, már vagy 5x végignyomtam angolul és értem is, de akkor is ki akarom próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield