- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm a helikopteres válaszokat, megpróbálom valahogy megcsinálni. Mondjuk második helikoptert még nem is láttam soha.
-
Lomha 8V
addikt
Spectrumban a városban lekapom a helikoptert a tetőről,aztán nem történik semmi, csak lő rám pár spectrumos majom, aztán az ezredes közli, hogy elrontottam és vége a játéknak. Mit rontok el?
-
Lomha 8V
addikt
Spectrumban a Bárnál állok mint egy f*sz, mert valami váltásra várok, mutánstámadással, de már 3 napot ellébecoltam és semmi. Meddig kell itt várni, ítéletnapig?
-
Lomha 8V
addikt
Hali emberek!
Megint előszedtem a CoP-ot, amíg a Lost Alpha kiforrja magát. Feltettem a Complete modot, ehhez esetleg létezik magyarítás? Igaz, már vagy 5x végignyomtam angolul és értem is, de akkor is ki akarom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mafia: The Old Country teszt
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest