Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Blizzardking
üzenetére
Teljesen egyetértek

A lootról meg annyit hogy minden "class"-hoz ami itt frakcióban nyilvánul meg külön be van állítva egy loot range, amin belül variálja a játék hogy mik lehetnek a spawnolt NPC-knél. Ezeket is ugyanúgy át lehet írni. Ez a gun addon amúgy meg SGM 2.1-ből lett ki importálva, és Davideverett is leírta hogy nem állítgatott rajta semmit hanem csak átrakta, mellesleg az SGM 2.2-ből pont ezért lett kiszedve az összes addolt fegyver mert a legtöbb (amik benne vannak a gun addonban is) egyáltalán nem olyan paraméterekkel rendelkezik amilyennel kellene rendelkeznie és ebből kifolyólag túl erősek, felborítják a játékegyensúlyt. Az ENOT Edition lényegében pont erről szól hogy a fegyvereket amiket belepakolt a játékba a készítő be is configolgatta, még ebben is találtam egy kettőt ami nem igazán perfect, de lényegesen jobb a helyzet mint a gun addonban, az tényleg katasztrofálisan felborította a játékot nálam, főleg mikor megtaláltam azt a sörétest, nem tudom már mi volt a neve de vagy 100 méterről egy lövéssel leszedtem vele egy vérszopót, söréttel, teljesen összehúzta a célkeresztet. A legtöbb fegyver túl erős benne. Na jó mindegy, nem szapulom mert azt mondjátok hogy csak az ENOT-nak akarok reklámozni de tényleg sokkal jobbak abban a fegyverek mondhattok akármit

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield