Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
válasz
M@trixfan #7902 üzenetére
Nem akartam előre bejelenteni, mert jobb szeretem már az elkészült munkát bemutatni, de barátommal kb. egy hónapja tervezzük egy S.T.A.L.K.E.R. mod összegyűjtő magyar oldalt. Designja kb kész van, az ismertetőket is elkezdtük írni.
Amit tervezünk: mindhárom játékhoz az összes értelmes nagyságú mod (három új mutáns vagy külön M.S.O. modot nem raknánk fel, mert bele vannak integrálva nagyobb modokba) kilistázása letöltési linkekkel, feature ismertetőkkel. Ez az alap. A legtöbbhöz tervezünk személyes véleményt írni, legalább az első pár dologról (pl. Clear Sky esetében Sido-ig eljutni). Néhánynál részletes cikk lenne mint pl. SGM, Enot, Way to Pripyat, Priboi, stb. Ezeket általban végig is játszuk, de pl. a Completet nem visszük végig.
Fontos még, hogy csak angolosítással (ha van hozzá akkor magyarosítást is mellé tesszük) rendelkező modok lennének. Nagyon sok idő volt, de végigtúrtam a GSC fórumait ahol a legtöbb modder van, meg google translattel az orosz oldalakat (amikhez elérhető angolosítás), úgyhogy bízunk benne, hogy rengetegféle új modot sikerül bemutatnunk. Egyáltalán, már az is segítség szerintem, hogy leírjuk mit rakj fel, hogy menjen, mert több mod esetében is segítettek a fejlesztők, hogy milyen sorrendben, miket kell feltenni. Jelenleg tudok játszani egy nagyon high-end gépen, úgyhogy grafikailag is tudunk nyilatkozni, barátomnak több éves laptopja van, úgyhogy ő a gépigényt tudja leírni
Legközelebb remélem, hogy ugyanebben a témában már a kész honlapot belinkelhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hardcore café
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest