Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Kitartás! A Valera küldetéssel szerintem nálam többet kevesen szívtak, de akkor is megéri végigtolni! Az aranyhalból találtam, többet is. Ha jól emlékszem gravitációs típusú anomália hozza létre. A tudástárban biztos benne van. Én a kagylót kerestem nagyon. Ha meglesz, előbb az Erdész kísérletét csináld meg, csak utánna add oda Kava haverjainak, mert én abból csak egyet találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield