- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex #34284 üzenetére
Eszrevettem, hogy nem reagalsz, na de ez van...
shield : remek, akkor ha megvagy a fegyveres dologgal, akkor elmeletileg teljesen kesz.
Azt az orosz sort en is lattam, de ha jol dereng, miutan leforditottam en is, ugy tunt, hogy ugyanaz mint a felette levo, es ugy gondoltam, hogy semmi ertelme, ezert hagytam ugy...Blizzardking : hat elmeletileg ha nincs rajtad a seva indulaskor, akkor be sem lephetsz az alagutas palyara, de mivel az Enottal kb 3-4 eve jatszodtam, igy mar nem emlekszem, hogy ez az a mod-e, hol a rampara ramenve is lejuthatsz, de az is lehet hogy ezt csak a Zulus esemeny utan engedelyezik.Volt olyan mod, amiben exoban is lementem, csak kellett vegyi vedelem.Amugy csak a kupolaig kell sevat viselned, ott mar nyugodtan at lehet cserelni exora(az alap jatekban ez igy mukodik).
De ha Zuluhoz van kotve az Enotban, akkor mindenkeppen mukodnie kell, hogy amint lesz egy Sevad, akkor mehetsz az alagutba. -
shield
Topikgazda
válasz
xFreex #34284 üzenetére
Üdv újra köztünk.
Remélem ezután hallatod a hangod.
Antonius1978 Igen, kicsit én is eltűntem, de azért készülget. A PDA fájl meg van. A fegyver fejlesztés fájl is majdnem kész. A fegyver fájlból van még több csinálni való. Az egyik fájlban, amit fordítottál volt néhány orosz sor, azt is megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Formula-1
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest