- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Musicking #25960 üzenetére
Szia!
De ha jól értelmeztem a korábbiakat. Valójában kevesebb a fegyver benne mint a sima ENOT-ban? Gondolkodtam hogy felteszem a sima 2.2 ENOT-ot. Azt még sosem nyomtam végig. Utoljára nagyon hosszú játékélményem volt az SGM 2.1 verzióval. Eszement hosszú volt. Gondolom akkor az ENOT 2.2 töbet fog nyújtani. PEL írta hogy sokkal jobb. Jelenleg az SGM 2.0 GEO van fenn. Valahol félek tőle hogy a 2.1-hez képest visszafejlődés van, s csak a cuccok sokasága dobja meg... Nem tudom jól látom-e. Ugyanis a 2.2-ben már az NPC-k jóval okosabbak+teljesen random cuccaik vannak.. Ezek azért meggyőzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest