Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
#90933760 #25775 üzenetére
Még nyomasztóbb lett a grafika a Misery 2 - ben.Patch nélkül olyanok a mutánsok benne,mint a sportkocsik esély sincs menekülni előlük.Magyarítás nincs hozzá alapjáték szerint kell haladni.Ami érdekesség még benne néha zsoldosok,banditák 3 - 3 fővel vadásznak az őrnagy úrra persze az nem derül ki,hogy miért talán a módkészítő megirigyelte az alfákat az sgm - ből.
-
sklopp
őstag
válasz
#90933760 #25775 üzenetére
Az már igaz, az AMK bővelkedik a mutánsokban. Ez a fűszer.
Épp az imént belekóstoltam a Szövetség Idejébe, mutánstámadás a Déli őrség ellen, könnyelműen kiszaladtam egy alap pisztollyal meg egy Vintorezzel, kb. 30 mp. alatt a föld színével tettek egyenlővé. Mindíg is utáltam a kombinált vadkan-orrmányos-pszeudokutya-vérszopó stb. tobzódást, mikor vég nélkül özönlenek egyre nagyobb számban. Meg is sértődtem, majd holnap újra próbálom.
A Miseryt még nem próbáltam.
Az AMK-ban elég jó a küzdelem az Alföldön meg más helyeken is, változatosak az új feladatok, csak azt nem szerettem benne, alig jöttél meg valahonnan, megint visszaküld valaki ugyanoda, sokat kell szaladgálni. Bár ez elég sok modban így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Go Wireless Multi-Device egér (GY51C21211)
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest