- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #23145 üzenetére
Ha jól emlékszem, azt az artit nem találtam meg.
A híd előtt egy terményszárító van (mindenki liftnek fordítja, merthogy elevátornak nevezték oroszul, de az nem lift, hanem egy futószalag, a magfelhordó, ami a szárító tetejére viszi a magot és onnan lefelé haladva kirostálják, meleg levegővel megszárítják és utána megy a mellette álló magtárba. (Ennyit mára mezőgazdasági szakismeretekből). De az sem kizárt, hogy malom volt, bár mindkét funkcióhoz kicsit alacsony az építmény A tetejére nem tudtam felmenni, mert egy ponton "túl magas" volt a karakter és nem találtam meg a "mélyguggolás" gombot hirtelen, mert az opcióknál valami más a neve. Azóta rájöttem, melyik az.
Majd ha már meglesz a fordítás, úgyis elkezdem elölről, mert minden pontot tesztelni akarok, hogy jó lett-e a szöveg, illik-e az az értelmezés, amit kihámoztam az orosz és angol keverékből. Néhol az angol egész másról szól, mint az orosz, de ezt már fentebb is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Playstation Portal
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest