Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Az elso fegyver az benne van a WIP-ben.
Amugy tegnap feltettem egy modot, Zone Revisited a neve, es noha ez is Skvadovsk beallitottsagu, enyhen tetszik.Ugy tunik hogy a SMRTR modon alapszik, mar ami a fegyvereket illeti.(valahol ezt olvastam rola)
Csak sajnos egy nagy hibahalmaz, mostansag tobbszor kifagy, de meg igy is osszeszedtem hullaktol par olyan fegyvert amit nem ismertem.
Az lenne az ohajom, hogy akinek most epp a SMRTR van fenn, az keszitsen par kepet a FRAPS-al az AK tipusu fegyverekrol.Ugy tunik, hogy a textura is hasonlit magara a fegyver kepere ebben a Zone Revisitedben.
Szoval olyan kep kellene, ahol a fegyver valahol a foldon hever, igy ossze lehetne nezni, hogy melyik fegyverek hasonlitanak nagyjabol a magyar AK-kra.Utanna en majd a kepeket megoldom.UI : egy youtubos videon lattam, hogy az ruszki srac megnyomta az egyes billentyu melletti " ` " jelet, es elojott egy irasos menu.Ha valakinek gondja van, nyomja meg es pirosban latni fog hibakat.Gondolom elobb-utobb azok okozzak majd a kifagyast, kerdes, hogy ertunk-e annyira hozza, hogy ki tudjuk javitani azt az adott hibat.
Az ENOT-nal, pl olyasmit irt ki (egyik hiba) hogy : unknown sound for AK103.ogg vagy ilyesmi.
Gondolom egy masik mukodo fegyver .ogg allomanyat ramasolva az AK103-ra maris megoldottunk egy hibat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Windows 11
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest