Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
nekem még meg van az AK-103, de még nem fejlesztettem, mert most a pénz kell a SEVA fejlesztésre. Valószínűleg csak akkor fogom fejleszteni ha gránátvetőt is lehet rárakni. Most az egyik Colt-ot használom gránátvrtővel.
SEVA fejlesztésnél estem pofára, fejlesztem az egyik funkciót, a következőt már nem engedte. Megint egyet megint valamit nem enged. A Sniper modban sorban mindent lehetett, itt egy félóra mire kitalálom mit lehet mit nem.Dhampir az volt az első, hogy a célkeresztet előcsalogattam. Ott ahol rétisün írja. Az utolsó nulla helyére írj egy 4-est.
rétisün pár nappal ez előtt írtad, hogy lecserélted a menü zenéjét. Én is keresek valami ide valót. Te mit tettél helyette?
Azt hiszem keresek még másik szöveget is másik modból - amikor megszólítanak vagy utánam szólnak - ezek a dumák rohadtul bosszantanak, olyan minta a köcsög szólítana le, még a hang is olyan buzis. Pl. a Sniperben sokkal jobbak voltak ezek a szövegek. Még az is jobb amit Bagoly mond amikor ott hagyom vásárlás nélkül. Ha összeáll egy jó válogatás akkor a telepítendő modba berakom, hogy máskor már ne kelljen foglalkozni vele.
Ha van jó ötleted, ne kímélj!
-
válasz
Antonius1978
üzenetére
Fentebb is írtam, h én AK újabb verzióval mentem. Középtávon, sorozatnál már szór, de rövid sorozattal érdemes, mert a lőszert nem adják ingyen. De legalább lehet hozzá találni sokat. Tűzgyorsasága, strapabírása kárpótol. Ha sokáig csatangolsz, akkor jó, ha nem kell két tár után szaladni hegesztetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Fejlesztői videónaplón a tavasszal megjelenő Marathon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.