- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #10009 üzenetére
Nos az en AKSM-em vagy mi a csuda a neve, amit az elejen kapunk, en azt kedveltem meg
1 szepseghibaja van csak, hogy nem lehet tavcsovet szerelni ra, esetleg egy lezeres celzot, de az engem valahogy idegesit, sokkal jobban lovok ha a sajat celzorendszeren at kukucskalok, csinaltam jopar fejlovest vele.Es a mocsarbol mar teljesen felfejlesztve hoztam at, szep volt a programozotol hogy megengedte hogy teljesen felfejlesszuk
Az AKM es AK 103 epp 1 hajszalnyival sebez tobbet, de az is lehet hogy csak azert, mert hozzajuk mar kaptam kezikonyvet.Tetszik meg a dobtaras 7,62-es geppuska is, 75 loszerrel.
Hasznal valaki geppuskakat ?
Pl SAW, vagy M60 ? Az M60 lehet a legdurvabb, de nem tudom hogy ki tudja felfejleszteni...mintha Kardan tudna, de lehet a dobtaras 7,62-essel keverem...Melyik a simma AK Tactic ? Nem is emlekszem ilyen nevu fegyverre ? Az a fos-zold szinu
, vagy melyik ?
UI : akkor jo ha az alap helyen van, egyik stalker azt mondta, hogy Pripjatyban az oriaskereknel, es mivel a szerszamok tekinteteben is jo helyet adtak meg a stalkerek, gondoltam hogy talan ott lesz, de az alap jatekban nem lehet odamenni asszem.
Aha, 10 ezredik HSZ, es meg jopofaskodtam is
Ha nekem is lesz olyan torkesem, en tuti hogy szalonnat fogok enni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged