Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34383 üzenetére
Ez az a kuldetes, amikor atmegy ugymond a tulvilagra?
Ha igen, akkor ott egy csomot kell koricalni, az egyik banyaban megtalalod a szellemsztalkert akit keresel, es o utbaigazit, igazabol nem olyan nehez a kuldetes, de nehez majd a vegen megtalalni azt a pontot, ami visszavisz a rendes jatekba, videot kell nezni, maskepp nem igazan sikerul.
Viszont erdekes, hogy neked nincs Veles-ed, en ezt a szellemsztalker kuldit kihagytam az elso vegigjatszasnal, nem is tudtam rola, valahol elakadtam, neztem videot, es ott latom ezt az uj palyat, utanna aztan kiprobaltam, de tok folosleges dolog, semmi jutalmat nem kapunk ha jol emlekszem, vagy semmi olyat, ami fontos lenne.
Sztem Velest majd tudsz venni a Rostoki tudosoktol, csak teljesitsd nekik sorban a kuldeteseket, az elso asszem az, hogy le kell menj az X-mittudomen hanyas szamu laborba, ami gyakorlatilag mellettuk van.Nem is, az elso az a kuldi hogy nezz utanna az eltunt embernek, o egy szamzaras ajto mogott lesz, lebego tuzanomaliak kozott kinyiffanva.lelovod azokat a nyavajas repkedo uzeket, felveszed a PDA-t es kesz.
A neten keress ra a jatek cimere, es vegigjatszasra, a gepemet ujratettem, nincs mar meg az a link...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest