Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32034) galaktikus


galaktikus
aktív tag

köszi srácok a kimerítő válaszokat :R
ez lett volna az utolsó amire gondolok, hogy úgy kell kitolatni a barlangból.. igazán kreatív módja a szopatásnak.. segítség nélkül nem is lehetne megcsinálni..

amúgy lassan ott tartok, hogy letörlöm a mod-ot és ráfekszem valami másikra. az elején voltak érdekes részek, új, még nem látott jelenetek pl. az egyik stalker táborban, kötélen fejjel lefelé lógó snork random lövöldözése stb.. az volt a benyomásom, hogy sokkal kidolgozottabb mod lesz, de szerintem a pálya is nagyon sivár és repetitív.. idegesítőek a mutánsok tömeges spawnolásai mindig egy bizonyos helyen.. meg persze a hasadékok állandó kerülgetése és az egy négyzetcentiméterre jutó anomáliák száma is rekordokat döntöget.. a fegyverek is olyanok, mintha szarabbak lennének mint alapból.. nem sebeznek úgy, meg talán pontatlanabbak is, vagy nem tudom.. lehet, hogy csak régen vettem elő a stalkert és én is berozsdásodtam..

amk modokat végigvittem már, spectrumot is, way in pripyat-ot még talán.. nincs valami spectrumhoz hasonló? bár nem kötöm az ebet a karóhoz, csak valami kidolgozottabb, izgalmasabbra gondolok.
olyan jó lenne ha mondanátok valami jó tippet.. nem akarok megint hasra ütni és letölteni valamelyiket, mert megint ez lesz, hogy pár óra játék után elveszítem az érdeklődésem.. :(

[ Szerkesztve ]

Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.