- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
köszi srácok a kimerítő válaszokat
ez lett volna az utolsó amire gondolok, hogy úgy kell kitolatni a barlangból.. igazán kreatív módja a szopatásnak.. segítség nélkül nem is lehetne megcsinálni..amúgy lassan ott tartok, hogy letörlöm a mod-ot és ráfekszem valami másikra. az elején voltak érdekes részek, új, még nem látott jelenetek pl. az egyik stalker táborban, kötélen fejjel lefelé lógó snork random lövöldözése stb.. az volt a benyomásom, hogy sokkal kidolgozottabb mod lesz, de szerintem a pálya is nagyon sivár és repetitív.. idegesítőek a mutánsok tömeges spawnolásai mindig egy bizonyos helyen.. meg persze a hasadékok állandó kerülgetése és az egy négyzetcentiméterre jutó anomáliák száma is rekordokat döntöget.. a fegyverek is olyanok, mintha szarabbak lennének mint alapból.. nem sebeznek úgy, meg talán pontatlanabbak is, vagy nem tudom.. lehet, hogy csak régen vettem elő a stalkert és én is berozsdásodtam..
amk modokat végigvittem már, spectrumot is, way in pripyat-ot még talán.. nincs valami spectrumhoz hasonló? bár nem kötöm az ebet a karóhoz, csak valami kidolgozottabb, izgalmasabbra gondolok.
olyan jó lenne ha mondanátok valami jó tippet.. nem akarok megint hasra ütni és letölteni valamelyiket, mert megint ez lesz, hogy pár óra játék után elveszítem az érdeklődésem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest