Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Mert nem is fontos az a lada (a nagy zold szef).
Rengeteg kepzodmenyt talalsz, en pl 5-6 darabot olyanbol aminek 64 ezer rubel az ara, es van meg sok masfajta is.Meg a fegyverek eladasabol is tudsz zsozsot csinalni, en elkoltottem mar kb 1 millat (kulonbozo fegyvereket fejlesztgettem es teszteltem, azert), es meg a bankarnal volt 1 millam. Aztan 700 ezerert vettem szervoruhat is.
A selejtes fegyvereket meg a kukaba teszed, es azert is kapsz nemi lovet...
Amugy valoban rengeteg fegyver talalhato, gyakorlatilag ki sem tudod hasznalni oket...es az is bosszanto, hogy tul gyorsan kopnak meg a felfejlesztett fegyverek is - tisztelet par kivetel.Amugy udv ujbol mindenkinek, reg nem irtam, habar olvasgattam a forumot.
A Geo 2 mod egy adott ponton nem tolt vissza semmit, igy ugy dontottem, hogy egy nagyon regi mentestol lenyegeben ujrakezdem a modot, ugyanis regebb irtam, hogy elcsesztem Szultan emberenek a kuldeteset, es lehet az kavart be, nem tudom. Amugy van mar 1 honapja vagy tobb, hogy el sem inditottam a jatekot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- Steam Deck
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- NVIDIA® driverek topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield