Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #16654 üzenetére
Amugy ez milyen mod egyaltalan ?
A fegyver leirasat nem tudom leforditani, mivel olyan szavak vannak, ami lehet hogy katonai nyelvezet, es nincs a szotarban ilyesmi.Azert elnagyolva megis leirom, hogy mit ertettem/forditottam le.A compact szo tomottet (is) jelent, egyszoval akkor legyen kismeretu.
Compact and lightweight Ingram M10 is built on the scheme, when the part of its shutter runs over the barrel.
---> Kismeretu es konnyu Ingram M10 (a) semara epult, ahol a zardugattyu, tolozar stb (talan errol lehet szo) egy resze a cso folott van/fut.
The shutter is free, its mirror with drummer are shifted at the rear. Shooting is conducted with opened shutter.
---> A zardugattyu szabad, a tukre a dobbal hatul mozdul el.A lovest a nyitott zardugattyu/tolorud vezerli.
USM provides conducting of single and automatic fire, the switch of the modes is located on the left side of the weapon.
---> USM ez vajon mi ? Az USM egyes es automata tuzelest biztosit, a tuzelesi mod kapcsoloja a fegyver bal oldalan helyezkedik el.
Cocking handle is located above the receiver, what allows you to use it with either hand.
---> A kakast/utoszeget kezelo valami a fogado ? (itt arrol a ketyererol lehet szo, ami beereszti a toltenyt a tarbol, lenyegeben lehet hogy ez lenne a zardugattyu) folott van, ami azt eredmenyezi, hogy barmelyik kezeddel tudod hasznalni.
Azaz magyaran mind a jobb, mind a bal kezeddel kepes vagy felhuzni/betolteni a fegyvert, nem szamit.
When shooting the handle moves with the shutter.
---> Amikor losz, ez a kezelo valami egyutt mozog a zardugattyuval, tolozarral, toloruddal stb.Na szerintem ebbol nem allitasz ossze egy epkezlab leirast. Inkabb a Wiki-n nezd meg hogy mit irnak az adott fegyverrol, es tedd be azt. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest