- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #16335 üzenetére
En mar leirtam, hogy en mely fegyvereket tartottam megtartandonak, es azt is hogy milyen megfontolas alapjan.Ha en is valamelyik percen ha ujrakezdem, akkor meg fogom tartani az AK103-at, es teljesen felfejlesztem.Loszert lehet hozza vasarolni, es nem is kell 1000 db legyen belole, mert 2 golyoval barmilyen katonat, zombit, zsoldost meg tudsz olni, mivel hatalmas a sebzese.
UI : hogy en miket hasznaltam : legeloszor is Famas 2-t, es Colt M16 szeru fegyvert. A Famast atalakitottam orosz loszerre, a masik maradt Nato-s.Nekem ez a ketto tunt a legjobbnak. A Famas 2-vel meg vetekedik a SCAR M es az XM8, a tobbi mindenfele tekintetben alabb marad. Kivetel meg a Vintorez, az is nagyon jo, a Famas utan a legjobb. A tobbi fegyver sem rossz amugy, csak vannak hianyossagaik. Pl a Sig550 vagy mi, az remek fegyver volt az alap jatekban, ugye Strelok fegyvere is ilyen tipusu volt, de nem lehet ra tavcsovet tenni...stb.
A geppuskak sem rosszak mert jo a sebzesuk, csak pontatlanok, es nehezkesek, en nem imadtam oket tulzottan.
A granatvetoket meg valamiert nem ereztem tul hatasosnak.A reces tojasgranat a csaszar a jatekban.
7 meteres robbanasi hatotavja van, ha robbanas koren belul vagy, te is sebzodsz, vagy egyszeruen feldobod a talpad a legnyomastol es a repeszektol ha tul kozel vagy...Van meg 1-2 fegyvert amit nem fejlesztettem fel es nem probaltam ki, de azok amugy sem sok vizet zavarnak sztem.Az AK74 es tarsairol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- League of Legends
- Parfüm topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest