- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #16271 üzenetére
Az első sörétest tényleg, én is vásároltam a Semleges bázison, de a talált második már jobbféle. Amit vettem, annak sima csöve volt, irányzék nékül. Elég zavaró, hogy célkereszt helyett csak egy kis pontocska van, ami alig látható. Ezzel eleinte nehezen boldogultam.
Jantarba átlépve először hamar kinyírtak az elefántosok. Túl hamar. Másodjára felszaladtam a dombra, utána megjelentek a csatorna szájánál a csőlakó zombik és részben lerendezték a négykézlábasakat. Amikor begaloppoztam a bunkerbe, akkor megint csőstül jöttek, de a biztonsági őrséggel karöltve könnyebben legyűrtük a siserehadat.
Ezek már nem tudnak gitározni, csak a davaj gitárral meg szét COP-ozzák agyukat is a PC előtt (lásd a katonai területet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest