Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
RTorrentet haszálok ruTorrenttel, és autodl-irrsi-vel, mindegyik a legfrissebb és néha napján (általában ha valamiért újraindul) akkor nem indítja az új torrenteket, hanem egyből hibára dobja, ezzel a hibával:Could not find view: rat_0. Használok ratio plugint is, biztos ehhez van köze.
Ha megnyitom a ruTorrentet, akkor megjavul. Neten van rá pár megoldás, nekem egyértelműen egyik se működik, ezt el is engedtem, inkább arra szeretnék valami módot találni, hogy kapjak egy üzenetet PushBulleten, ha hibás torrent van. Ezer megoldás van befejeződött torrentről jelentésre, de hibásról nem találtam egyet se.
Valakinek van esetleg erre tippje, hogy hogyan lenne jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest