Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
LanyUs #40447 üzenetére
Valójában nem router gond és a leírásból azt olvasom ki, hogy szívás van... Marad a kábel
A bébiőr Motorola MBP485 leírása: Frequency 2.4 GHz to 2.48 GHz
"Use of other 2.4 GHz products, such as wireless networks (Wi-Fi routers), Bluetooth™
systems, or microwave ovens, may cause interference with this product, so keep the
Baby Monitor away at least 3 feet from these types of products, or turn them off if they
appear to be causing interference." -
LanyUs
senior tag
Valamennyit haladtam az ügyemben. Telepítettem a laptomomra is a gamet és csak a 3658,26900 és a 27900 portokat triggereltem ALL-ként ( így a virtual serverből töröltem mindent ). És lám, a wifi-s laptop ( 192.168.1.101 ) - amin win7 van - már jól kezeli a játék netes részét, de a kábellel összekötött konfigomról ( 192.168.1.100 ) nem tudok fellépni. Esetleg a WAN-nál próbálkozzak tovább?
Ui. azért nem értem a hibát már, mert a router jól van beállítva, ezt bizonyítja, hogy laptopról oké. A kábellel összekötött gépem, meg simán csatlakozi, ha nincs routeren, viszont ha rajta van nem
Ha vmi esetleg eszetekbe jut azt köszönöm.
-
-
Szia!
Próbáld meg áramtalanítani a modemet is, meg a routert is. Majd néhány perc várakozás után dugd vissza modemet, majd ~1 perccel később a routert is. Lehet, hogy így be fogja regisztrálni a TP-LINK MAC címét automatikusan, amennyiben ez a probléma. Néhány szolgáltatónál így működik. Ha nem, akkor passz...
A meglátásunk ugyanaz a TP-LINK-kel kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest