Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szia!
Próbáld meg áramtalanítani a modemet is, meg a routert is. Majd néhány perc várakozás után dugd vissza modemet, majd ~1 perccel később a routert is. Lehet, hogy így be fogja regisztrálni a TP-LINK MAC címét automatikusan, amennyiben ez a probléma. Néhány szolgáltatónál így működik. Ha nem, akkor passz...
A meglátásunk ugyanaz a TP-LINK-kel kapcsolatban!
-
MODERÁTOR
-
LanyUs
senior tag
Valamennyit haladtam az ügyemben. Telepítettem a laptomomra is a gamet és csak a 3658,26900 és a 27900 portokat triggereltem ALL-ként ( így a virtual serverből töröltem mindent ). És lám, a wifi-s laptop ( 192.168.1.101 ) - amin win7 van - már jól kezeli a játék netes részét, de a kábellel összekötött konfigomról ( 192.168.1.100 ) nem tudok fellépni. Esetleg a WAN-nál próbálkozzak tovább?
Ui. azért nem értem a hibát már, mert a router jól van beállítva, ezt bizonyítja, hogy laptopról oké. A kábellel összekötött gépem, meg simán csatlakozi, ha nincs routeren, viszont ha rajta van nem Ha vmi esetleg eszetekbe jut azt köszönöm.
-
LanyUs
senior tag
válasz LanyUs #40447 üzenetére
Valójában nem router gond és a leírásból azt olvasom ki, hogy szívás van... Marad a kábel
A bébiőr Motorola MBP485 leírása: Frequency 2.4 GHz to 2.48 GHz
"Use of other 2.4 GHz products, such as wireless networks (Wi-Fi routers), Bluetooth™
systems, or microwave ovens, may cause interference with this product, so keep the
Baby Monitor away at least 3 feet from these types of products, or turn them off if they
appear to be causing interference."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PlayStation 4 Pro 960 GB-os SSD-s belső tárhellyel, 2 kontrollerrel és egy töltővel
- Lenovo Y720-15ISH Desktop (Ideacentre) Type MT 90H2 Gamer első tulajdonostól
- IPHONE 11 PRO MAX 64GB FÜGGETLEN
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs