- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #20058 üzenetére
A probléma innen indult. Kaptam rá egy ilyen választ. Megnéztem, a hálózat beállításainál át volt írva az ajánlott értékekre. Viszont hogy ez a routert felülírja vagy sem azt nem tudom. Mivel ma (is) levelet akartam küldeni és továbbra se tudtam ezért úgy voltam vele hogy végre megnézem, és ha kell átállítom a routerben a DNS-t. De a routerbe nem tudtam belépni. Jött a router reset de akárhányszor megcsináltam az alapértelmezett beállításokkal se tudtam belépni. Közben a netet beállítottam a modemre. Végül kiderült hogy a Firefox és IE nem hajnaldó belépni a resetelt routerbe a helyes adatok megadása után, mindig csak visszadobták a login ablakát, a Chrome viszont beengedett.
A routerbe visszadugva a zsinórokat egyből felcsatlakozott a netre (reset után), ezért írtam hogy nem történt reset a reset után. Azért dobott fel egyből a netre mert a modemhez be volt állítva a kapcsolat és a router automatikus konfigurációra volt beállva a reset után.Viszont sajnos a problémám nem oldódott meg, levelet továbbra se tudok küldeni, csak ezt a hibaüzenetet kapom, de ez már nagyon másik topik témája.. legalább annyi kiderült hogy nem a szolgáltatónál van gond hanem a levelezőprogramban. De hogy ott hol...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest