Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Én még bőven élvezem a játékot, 101 óránál tartok, van, hogy fél, de van, hogy 3-4 órára is le tud kötni, bár ez függ a formámtól és a random csapattársaktól is. Van, hogy összerak a játék olyanokkal, akik ésszel játszanak, tudják, hogy mikor kell hátul maradniuk és mikor mehetnek előre támadni, sőt, még azt is tudják páran, hogy mikor kell a csapattársnak hagyni a labdát, bár ez igen ritka.
A competitive-be még bele sem kezdtem, de ahhoz lehet, hogy egy állandó csapat (2-3 fő rajtam kívül) kellene, hogy ne ész nélkül menjen mindenki a labdára, ha még valami normális eredményt is szeretnénk elérni...

Jelenleg Vetaran szintű vagyok, általában védekezni szoktam, előrelőtt labdákból, illetve kontrából szoktam gólveszélyes lenni, de van, hogy szinte egész mérkőzésen át elöl vagyok, attól függ, hogy a csapattársak mit csinálnak.
Ami nagyon nem megy, az a kosaras játékmód, ott szándékos gólt szerintem még nem szereztem.

Valahogy nem sikerülnek a magas labdák "lekezelése", pedig az alap játékmódban egész jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- HP notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Wuthering Waves
- iPhone topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest