- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
static00
csendes tag
köszi szépen a leírást, hozzánéztem pár videót, és már látom, hogy ez nem való oda, ahova szeretném, mert ezt tutujgatni kell, és ahova vinném, az nem az a korosztály, aki ezzel szórakozna. bár ha kifizet az ember mondjuk egy 100ast a telepítésre, akkor lehet lenne értelme, de látom a szemeim előtt, hogy "ez a vacak oda se megy be, oda se, azt nem nyírja le, fogom a fűkaszát oszt lenyírom én, be se kapcsolom mert a kutya ugatja meg el kell pakolni előle az ágat stb stb
én értem, de van hogy ha 30 éve valaki valahogy nyír, az úgy van és egy kis vödör ne nyírogasson már a kertembenvicces
de köszi mégegyszer!
nekem viszont jól fog jönni pár éven belül, engem kifejezetten érdekel az ilyen porszívó-fűnyíró téma, gondolom ezek is fejlődnek évről-évremost pedig keresek olyan videót, ahol sört hoz a fűnyíró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged