Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
static00
tag
köszi szépen a leírást, hozzánéztem pár videót, és már látom, hogy ez nem való oda, ahova szeretném, mert ezt tutujgatni kell, és ahova vinném, az nem az a korosztály, aki ezzel szórakozna. bár ha kifizet az ember mondjuk egy 100ast a telepítésre, akkor lehet lenne értelme, de látom a szemeim előtt, hogy "ez a vacak oda se megy be, oda se, azt nem nyírja le, fogom a fűkaszát oszt lenyírom én, be se kapcsolom mert a kutya ugatja meg el kell pakolni előle az ágat stb stb
én értem, de van hogy ha 30 éve valaki valahogy nyír, az úgy van és egy kis vödör ne nyírogasson már a kertemben
vicces 
de köszi mégegyszer!
nekem viszont jól fog jönni pár éven belül, engem kifejezetten érdekel az ilyen porszívó-fűnyíró téma, gondolom ezek is fejlődnek évről-évremost pedig keresek olyan videót, ahol sört hoz a fűnyíró

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest