Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
static00
tag
köszi szépen a leírást, hozzánéztem pár videót, és már látom, hogy ez nem való oda, ahova szeretném, mert ezt tutujgatni kell, és ahova vinném, az nem az a korosztály, aki ezzel szórakozna. bár ha kifizet az ember mondjuk egy 100ast a telepítésre, akkor lehet lenne értelme, de látom a szemeim előtt, hogy "ez a vacak oda se megy be, oda se, azt nem nyírja le, fogom a fűkaszát oszt lenyírom én, be se kapcsolom mert a kutya ugatja meg el kell pakolni előle az ágat stb stb
én értem, de van hogy ha 30 éve valaki valahogy nyír, az úgy van és egy kis vödör ne nyírogasson már a kertemben
vicces 
de köszi mégegyszer!
nekem viszont jól fog jönni pár éven belül, engem kifejezetten érdekel az ilyen porszívó-fűnyíró téma, gondolom ezek is fejlődnek évről-évremost pedig keresek olyan videót, ahol sört hoz a fűnyíró

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro FX570
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest