Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Tegnap este megnéztem egy 30 perces videót az RTK antennáról, hogy találjak kiskaput.
1) RTKnak nem kell rálátnia a robotra, mert 900mhz-en vagy 2,4ghz-en kommunikálnak, Yuka 3km-et tud.
2) RTK-nak pontosan ugyanazokat a műholdakat kéne látnia mint a robotnak, ha többet lát szuper, de legalább azokat amiket a robot lát.Úgyhogy tegnap este átvágtam magam a szúnyogokon és felszereltem egy olyan helyre ahol rálát az égre az RTK elég széles tartományban.
Sajna nem jött be ez sem, a térkép készítés közben itt elment a jel többször is, mire végeztem kb 50cm-el arrébb látta a töltő állomást.

Gondolom van minden nap egy időpont, amikor jól rálátni arra a részre ahol szabad az ég, csak meg kéne találni az időpontot

Úgyhogy meghirdettem, aztán várok még pár évet a következő áttörésre, addig asszony vágja a füvet, ha nem lesz áttörés addigra gyerekek elég nagyok lesznek

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő