- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Szerintem az obis ide tokeletes. Megy magatol es teszi a dolgat ha jatszotok a fuvon haza kuldod. Az obisat megtalaltam amazonon 600ert annyi mint amit en vettem. Az enyem csak a wifiben tud tobbet meg a heti menetrendben. A wifinek aannyi az ertelme hoyg szobabol is haza tudom kuldeni meg elinditani de egy nyamvadt notificationt nem tudtak leprogramozni ha elekad, pedig az app mutatja csak epp meg kell neznem, igy elofordul hogy egy fel napig elakadva all es nekem kell kezzel visszavinni a toltore
En igy keritnem le a tiedet ha tenyleg a kemeny burkolat egy szintben van a fuvel. De csak ha tenylegnincs meg pici kiemelkedo szegely se. akkor ott a hatarra raknam a kabelt a falaknal es asziklakertnel meg a megadott tavolsagra ami mindig tobb mint a valos. En is annyira raktam eloszor a worxnel de aztan hagyott vagy 10 centi fuvet es a visszafordulashoz se kellett annyi mint a gyari tavolsag es en is kintebb raktam vegul.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged