Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Szerintem az obis ide tokeletes. Megy magatol es teszi a dolgat ha jatszotok a fuvon haza kuldod. Az obisat megtalaltam amazonon 600ert annyi mint amit en vettem. Az enyem csak a wifiben tud tobbet meg a heti menetrendben. A wifinek aannyi az ertelme hoyg szobabol is haza tudom kuldeni meg elinditani de egy nyamvadt notificationt nem tudtak leprogramozni ha elekad, pedig az app mutatja csak epp meg kell neznem, igy elofordul hogy egy fel napig elakadva all es nekem kell kezzel visszavinni a toltore
En igy keritnem le a tiedet ha tenyleg a kemeny burkolat egy szintben van a fuvel. De csak ha tenylegnincs meg pici kiemelkedo szegely se. akkor ott a hatarra raknam a kabelt a falaknal es asziklakertnel meg a megadott tavolsagra ami mindig tobb mint a valos. En is annyira raktam eloszor a worxnel de aztan hagyott vagy 10 centi fuvet es a visszafordulashoz se kellett annyi mint a gyari tavolsag es en is kintebb raktam vegul.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest