Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap láttam egy ilyet, most a saját csapatunknál... viszont ő ki tudott jönni, vagy legalább is a teslával szerelt járművének az orrát néhány pillanatra fel tudta tolni a felszínre.
Az egyébként miért van, hogy a játékok legtöbbjében gyakorlatilag a 3-ik halál után már perces pihenőket kapok? Nagy ritkán fordul csak elő, hogy végig 10-20 másodperc a bünti...
apropó...a walker legnél kezdek gondban lenni. Annyira idegesítő, hogy picit odébb akarok mozdulni, erre folyamatos mászásba kezd. Persze ki a tűzvonalba, céltáblának. Annyira felcseszett, hogy T8-on vettem megint 4 lánctalpat. Majd meglátom...
A másik a railgu. Néha olyan pontosan lehet vele lőni, hogy gyakorlatilag sebészkés, máskor meg tisztán látom, hogy telibe lőtem a repülőt vagy koptert, ami sérülés nélkül megy tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest