Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maximilian4

addikt

válasz Dorien #138 üzenetére

Alkoholt nem bírom, mert nem tudja a szervezetem lebontani. Nagyon sokáig eveztem, országos bajnok is voltam, meg még egy csomó érmet szereztem. Ez még gimis koromban volt, akkor még nem voltak ilyen gondjaim. Mostanában pedig az edzőtermünkbe jártam. Amíg tudtam. Van anyukámnak egy crossfit terme Szolnokon. Sajnos mióta elhatalmasodott rajtam ez a szorongás, azóta eléggé szétcsúsztam. Fogytam elég sokat, van hogy nem alszok napokig, rendszertelenül eszek, szédülök, émelygek. Mondjuk most mintha jobb lenne a rexetintől és mellékhatása sincs (mert már a sertralin-nak volt amit előtte szedtem), csak olyan érzes mintha kicsit betéptem volna. Voltam kint a kórházban is és kiírtak vizsgaidőszakig. Most a héten kezdem a terápiát is, normális neurológus, klinikai szakpszichológusnál. Remélem decemberre rendbe tudok jönni. Most kicsit attól félek hogy a tanárok és a csoporttársak mit szólnak hozzá. Sajnos 15-en vagyunk a csoportban (mert felvettek modulba a jó eredményeim alapján), így gyorsan terjednek a pletykák. Meg a tanárok sem tudom hogy állnak majd a dologhoz.
    Az lenne a kérdésem amit a dokitól elfelejtettem megkérdezni, hogy most a rexetin esetén is 2-4 héten belül derül ki hogy hat-e vagy most nincs ez az átfutási idő? Ugye előtte a sertralin sandozt szedtem 3 hétig, aminek nem volt semmi hatása, ugyanúgy jöttek a pánikrohamok és szomatikus tünetek, aztán egyik napról a másikra antidepit váltottunk. Most itt is várni kell heteket vagy az előző 3 hétnél már változott az agy kémiája attól függetlenül hogy nem hatott?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés