- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Alkoholt nem bírom, mert nem tudja a szervezetem lebontani. Nagyon sokáig eveztem, országos bajnok is voltam, meg még egy csomó érmet szereztem. Ez még gimis koromban volt, akkor még nem voltak ilyen gondjaim. Mostanában pedig az edzőtermünkbe jártam. Amíg tudtam. Van anyukámnak egy crossfit terme Szolnokon. Sajnos mióta elhatalmasodott rajtam ez a szorongás, azóta eléggé szétcsúsztam. Fogytam elég sokat, van hogy nem alszok napokig, rendszertelenül eszek, szédülök, émelygek. Mondjuk most mintha jobb lenne a rexetintől és mellékhatása sincs (mert már a sertralin-nak volt amit előtte szedtem), csak olyan érzes mintha kicsit betéptem volna. Voltam kint a kórházban is és kiírtak vizsgaidőszakig. Most a héten kezdem a terápiát is, normális neurológus, klinikai szakpszichológusnál. Remélem decemberre rendbe tudok jönni. Most kicsit attól félek hogy a tanárok és a csoporttársak mit szólnak hozzá. Sajnos 15-en vagyunk a csoportban (mert felvettek modulba a jó eredményeim alapján), így gyorsan terjednek a pletykák. Meg a tanárok sem tudom hogy állnak majd a dologhoz.
Az lenne a kérdésem amit a dokitól elfelejtettem megkérdezni, hogy most a rexetin esetén is 2-4 héten belül derül ki hogy hat-e vagy most nincs ez az átfutási idő? Ugye előtte a sertralin sandozt szedtem 3 hétig, aminek nem volt semmi hatása, ugyanúgy jöttek a pánikrohamok és szomatikus tünetek, aztán egyik napról a másikra antidepit váltottunk. Most itt is várni kell heteket vagy az előző 3 hétnél már változott az agy kémiája attól függetlenül hogy nem hatott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest