Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Napi 12 órát dolgozom, heti 6 napban. 04:20-kor kelés, hatra érkezés a melóba, hatig, majd talán negyed nyolcra a szálláson vagyunk. Teljesen esélytelen. Régebben (2 évvel ezelőtt) ha olyan melóhelyen voltam, vagy ha otthon voltam, nagyon sokat bicajoztam. Ha zeljes hónapot otthon voltam, akkor havonta megvolt az 1200-1500 km. Az akkor sok mindenen átsegített, de itt most erre semmi lehetőségem nincs. Pont most (sem) nincs ehhez az egészhez ilyen idegi állapotban semmi kedvem, no meg pont emiatt is buktam el az egészet, mert külföldön melózom már 12 éve. Abba szeretném hagyni, de pont most kell megnyomnom, mert teljesen nulláról kell kezdenem. Házat venni, felújítani..stb. Nem beszélve arról, hogy itt kint, ilyen munka mellett esélyem sincs újrakezdeni, valakit találni..hogy csoda történjen, mert kb. arra lenne szükségem. 6-8 hét kint, egy hét otthon. Esélytelen így. És még legalább egy évet kint kell lennem, akkorra jönnék egyenesbe a lakással nagyjából.. Szeretném a gyógyszeres kezelést elkerülni, a rivo-t meg főleg. Beszéltem pszihiáterrel, ő mindenképpen szeretne gyógyszeres kezelést, antidepresszánsokat, amíg kellően meg nem erősödök lelkileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest