Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nederlanden

senior tag

válasz lanw #114 üzenetére

Köszönöm.Az a fura h ismerősi körben többen is vannak akik tizen éve szedik és szedni fogják örökre mint nyugtató/kedélyjavító és semmi bajuk (1szem 0.5 reggel).Nekem is elvileg örökre kellene szednem de bepróbálom még egyszer úgy ,h leveszem napi egy negyed szemre a 0.5-ösből ami már tényleg minimális mert ugye a 0.5-ös nem is negyedelhető.
    Igazából engem ez az émelygés/kábúltság (mert szédülésnek nem nevezném) zavar és az ellenségesség,más bajom nincs.A felejtés nem olyan sűrűn fordúl elő és nem annyira vészesen h bezavarjon a munkámban vagy az életbe.
    Az ellenségesség azzal,h szinte mindenkiről azt hiszem nem jót akar,akár lehet valós is.
    A lényeg,h ez már gyerekjáték ahoz képest mikor a napi 3szem 2mg-osról álltam át a 0.5-ösre amikor a hangok,a fény is dúrva hatással voltak rám ,meg nem bírtam az emberek szemébe nézni mert non-stop pörgött az agyam ki-mit gondol rólam ,mit beszélnek mögöttem,mit terveznek ellenem stb.
    Az igazsághoz hozzátartozik,h volt kb 6évem ami alatt folyamatosan füveztem néha extasy,alkohol/rivotril stb.,szóval csakis magamnak köszönhetem.

Új hozzászólás Aktív témák