Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dzsaver nagyon ügyes vagy! Te egy zseni vagy! De az a tanulóvezető?

Ted! Nagyon szépen köszönöm a munkádat! Előbb elfelejtettem.

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ezeket majd tegyétek valahol elérhetővé, mert ha a szerveren nincs fent, szerintem nem fog beengedni vele.

A tálcára kidobós dolog valami windowsos baromság lehet, nekem is volt már, volt olyan hogy 2 percen belül 2x is. GRID alatt is előjön nagy ritkán - érdekes más játékban viszont sosem.
JJ a billentyűzetes probléma nem tudom mi lehet, de valami nálad nem stimmelhet. A pinged jó volt, amikor erre panaszkodtál, a segítségeket maximálisan elérhetővé tettem, és más jelentett még ilyesmit (nekem is jó volt billel), szóval nincs ötletem...
Ma a hamachis szerver csak délután 4-től lesz elérhető, mert behalt az egyik szerverünk itt bent, amit helyrerántottam, de megfigyelés alatt tartom délutánig, és addig az asztalomon ül a hamachi szeró helyén. Elnézést mindenkitől, aki előbb jönne.
Ja és: nekem egyik kedvenc pályám Makaó!

Ted: az autófestésről valami infó? Vagy ezt kizárólag te műveled, így téged kell megkérni?

-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ügyik vagytok!

JJ is szép lett.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Iszonyat jó lett basszus
. Az a tanuló vezető felirat meg kész
. Ha ezt online is lehet látni akkor ne légy előttem, mert sírni fogok a röhögéstől és lemegyek a pályáról
. Ja még annyi, hogy sztem b*ssz oda egy nagy kék kockában fehér T betűt
. Öcsém te beteg vagy
.Ted:
. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek
). -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek