Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
Ki fogok próbálni néhányat az biztos, főleg azokat amikről jókat hallok, mert állítólag vannak olyanok is amik szinte használhatatlanok. Egyelőre örülök hogy van végre egy szim., ahol F1-es kocsikat lehet hajtani, még ha nem is teljesen valósak az adatok.
Már nem vagyok olyan béna!
Nem csak azzal volt gond, hogy új nekem ez a kategória, hanem rossz verdákat nyüstöltem! A '06-ban -ahogy igazából is volt- a legjobb autók a Renault és a McLaren, ezek teljesen máshogy viselkednek féktávokon és kanyarokban is sokkal több bal****kodást "elnéznek" mint a többi gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem csak azzal volt gond, hogy új nekem ez a kategória, hanem rossz verdákat nyüstöltem! A '06-ban -ahogy igazából is volt- a legjobb autók a Renault és a McLaren, ezek teljesen máshogy viselkednek féktávokon és kanyarokban is sokkal több bal****kodást "elnéznek" mint a többi gép.