- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Hagyjuk
Többség dönt
Ui.: az első nyitó HSZ-re
....szerintem is mehet három felé....az hogy ki mennyit tv-zik az nem azt jelenti,hogy ugyanannyi idő tv-zés mindenkinek ugyanannyi értéket is képvisel...Ha mondjuk lenne olyan műsor,amit mindenképpen nézni akarnék,akkor kifizetném a teljes árat is,mégha csak heti egy óra az egész....kinek mit ér meg....
De ha rám akarják kényszeríteni....mint leglefül van szó,akkor számba kell venni azt is,hogy potenciálisan nézi-e a harmadik fél-e a tv-t vagy sem. Értem ezalatt,hogy ha már a szobatársától megkérni az időjárát és azt effektíve csak a TV-ből tudta az illető megnézni,akkor máris potenciális TV-néző. -
djyuri
őstag
mi-mi?

például? a hulladék kezelése....
Legegyszerűbb példa a csomagoló anyag,amiben jön a termék alkatrészei,amit a gyárba összeteszünk valamilyen eszközök segítségével.
Pl a napi több tonna papír....mit csinál a gyár,ahol dolgozok?....szépen szelektíven gyűjti...aztán?....elviteti a kommunális hulladék elszállítókkal....cöh...de miért?...mert leírhatja azt is az adóból...plusz ha van egy EU szintü cég....ahol már egyes esetekben más támogatást kap egy cég az alkalmazottjaira,ha valamely dolgot másképp csinál.
Például a hulladék elszállítás és megsemmisítés...ha túl modern,akkor a dolgozó jogosan lázadozik az EU szabvány szerinti fizetés emelésekre....de egy kóreai cégnél egy hogy is van?....van 10 magyar főnök ezen részen...és 50 kóreai főnök...a 10 magyar persze,hogy a szelektívre szavaz...de az 50 csíknak ez csak plusz kiadást jelent....ergo...érted?
MOD:
vagy vegyük a rádiózást a gyártó soron.....30 emberből akarja 20....persze mind szlovák vagy lány....a maradék 10 ember pedig meghülyűl a nyálas interferenciától
Még szerencse,hogy az én gépem olyan hangos,hogy egyiket sem hallom
-
djyuri
őstag
Demokrácia lett megszavazva....mint az USA-ban is...ott is idegesek már azon,hogy többség döntése szent...Így a harmadik fél vagy megszokja vagy megszökik...
Nem ellenségeskedésből írtam....én is szembesültem ezzel sokszor...el se hinnétek,hogy egy gyárban ezekből mekkora potenciális károk vannak....(napi 10 millió) (csak kézzel nem nagyon fogható,így nincs róla hívatalos kiesés sem) (aki gyárban dolgozik azt tudhatja
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Hobby elektronika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)