- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zirowe #38001 üzenetére
Valahol azt olvastam - talán amikor családban késett pár napot a kártya, hogy ilyen esetben várjunk, mert nem tudnak ebben segíteni.De 1 hónap nekem már túl soknak tűnik, 1-2 hét max amit még beleférhet. Nálunk 3-ből kettő kártya ráadásul idő előtt megérkezett.
"Mert amúgy melóhely portájára rendeltem, direkt most kérdeztem, hogy nem kallódott-e el náluk, de semmi."
Sima fehér borítékba jön. Neved címed, küldő címe, hova kell visszaküldeni. És egy Minta felirat van rajta.
Nekem ráadásul szombaton jött, bedobták a postaládába azt annyi, nem kellett vele foglalkozni, aláírni ilyesmi.
Nem biztos, hogy a legjobb ötlet a Melóhely volt... Ha tudsz nézzél körbe, esetleg a helyi postánál megkérdezni... bár nem tudom tudnak-e ilyesmiben segíteni.De annak szerintem már meg kellett volna jönnie. Nem gondolnám, hogy 1 hónapot csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Stellar Blade
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged