Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Moderátori fórumban lehet jelentkezni Topicgazdának, majd ők elbírálják.
Addig is a próba topicba kell megírni az összefoglaló szövegét, és egy modi tudja beilleszteni.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
galaktikus
aktív tag
Szintén zenész. Számolgattam és bőven elég mindenre. Főleg, hogy leginkább érintőkártyás vásárlásra szeretném használni itthon illetve külföldön.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Lizingrider
csendes tag
A tiltáshoz kérdeztétek: 49 éves Magyar állampolgár vagyok, Magyarországon élek, a számlát két hete nyitottam. Végigolvastam mindent és annak megfelelően: Mindkét kártyámat (CIB credit, OTP debit) validáltam ahogy kell. Mindkét kártyával folymatosan töltögettem fel kis összegeket. 3-5-15.000 Ft-okat. Két családtagom is meghívtam, nekik appon belül küldtem pénzt több alkalommal. Kétszer utaltam SWIFT-en két magyar bankban lévő számlámra. Minden kártyámon egyezik a név. Ma jött meg a fizikai Revolut kártyám, úgy éreztem, hogy körültekintő voltam és kimondottan azért töltöttem fel 50 ezret az OTP debit kártyáról, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy így minden rendben lesz e. Nem lett. Annyi, hogy a fizikai kártyát még nem használtam, nem tudom ez számít e, de szerintem aki nálam többet tesz az ügy érdekében annak kezét csókolok.
-
Lizingrider
csendes tag
-
vnorbi
aktív tag
Amit javasolsz, az nálam megbukott. A kártyán csak egyszeres terhelésre volt fedezet a feltöltéskor, a könyveléskor meg pontosan 0 forint egyenlegem volt a kártya mögött, és mégis átment.
És ez a baj, hogy a bank haljandó így könyvelni. Nem csak az, hogy a Revoluthoz kapcsolódóan ez véletlenül megtörtént, hamen hogy a banki rendszeren ilyen terhelések egyáltalán át tudnak jutni.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
OTP, sima betéti kártya, nem webkártya.
Tudtommal ez úgy működik, hogy kártyás vásárlással csak akkor engednek mínuszba menni, ha devizaváltás miatt változik a forintos összeg a zárolthoz képest. Egyéb esetben folyószámlahitel kell ahhoz, hogy túl lehessen költekezni.
A saját maguknak felszámított díjak pedig azok, amiket mindentől függetlenül beterhelnek, bármennyire nincs rá fedezet.
-
vnorbi
aktív tag
Az én számlámhoz olyan hitelkeretet lehetne aktiválni, ami 1.000 forintig teljesen díjmentes, 10.000-ig egyszeri lehívási díja van, fölötte pedig kamatozik a hitel. Lehet, hogy ilyesmit mondtak neked is, mindenesetre ez nálam nincs aktiválva, úgyhogy elvileg nem ez lett volna rám érvényes, hanem a "kényszerhitel", aminek a mértéke éves 30%, azaz gyorsan tud nőni.
Lehet, hogy az lesz, hogy ezt az OTP-s kártyát kiveszem, és utalok inkább TW-ra, aztán azzal a kártyával megy majd a Revolut.
-
KTU
addikt
Ne má!
Mindjárt jönnek a Revolut károsultak.
Aki meg 1db Revolut kártyával megy GB-be vagy akárhova,
meg is érdemli.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aujjobba
addikt
Az a baromság, hogy ha tudnak küldeni magyar szövegű email-t, akkor nincs értelme az angolt is kiküldeni, főleg erre a "nem lehetünk benne biztos hogy érti" dologra hivatkozva.
Vagy szerinted ezt mi támasztja alá? A júzer majd egymás mellé teszi az angolt és a magyart, jól megnézi, így legközelebb ha már csak angolt kap tudni fogja miről szól? -
aujjobba
addikt
Nem én kreálom a problémát, ők működnek épp hibásan, amit jeleztem a supportnak és megosztottam veletek a nonszensz válaszukat.
Nem fikáztam, a regisztrációmat se fogom emiatt törölni és beszántani sóval a revolut fiókomat.
De engem például zavar, hogy egy elindított átutalásról kettő percen belül kaptam 2 push értesítést, továbbá 4 email-t, miközben a kívánt értesítéseket nem tudom beállítani/letiltani/engedélyezni/más csatornára irányítani.Értem én, hogy fasza a szolgáltatás, meg akinek nem tetszik ne használja, de azért az esetleges bugokat/problémákat se kellene elhallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Ha jól emlékszem egy jött arról, hogy az átutalást elindították, majd egy-két perc múlva egy arról, hogy végrehajtották.
Ahogy az email-ek is ezekről szóltak, mindkettőről angol és magyar is.
Mindegy, én befejeztem, csak jeleztem hogy ilyenbe futottam ma bele.(#5955) Tuomas: ezek ki vannak kapcsolva, és ahogy mondod, nem is ezzel kapcsolatos. Mindegy, túltettem magam rajta
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
-
vnorbi
aktív tag
Három kártyám van beregisztrálva top-uphoz (OTP debit, K&H credit, TransferWise debit), mind hitelesítve van, és mindháromnál ott van a "Set auto top-up" lehetőség (bár nem használtam még ezt a funkciót egyik kártyánál sem).
A hitelesítésnél az a trükk, hogy csak rövid ideig van lehetőség rá. Ha megy egy top-up az adott kártyáról, akkor 1-2 napig látszik ez a lehetőség, majd eltűnik, és újra megjelenik, ha volt róla ismételt top-up. Nálam legalábbis így volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest