Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz Oliverda #44096 üzenetére
Nem azt nehéz elképzelni, hanem kb 3-4000 eurónál leszel Revolut árfolyamon, és utána kezded érezni az előnyt. Azt azért elég nehéz elképzelni, hogy valaki minden egyes hónapban 5000 eurót vagy többet vált.
Mert ha meg nem minden hónapban váltasz ennyit akkor megint nem lesz meg az előny amiről beszélsz. -
sambenez
addikt
válasz Oliverda #44105 üzenetére
Mivel sehol nem tudom megnézni a zen árfolyamát, a spread különbséggel nem tudok számolni, a hétvégi felár kikerülhető, így azzal nem számolok. Így csak a havidíjat tudom az árfolyamra vetíteni.
Ami jelenleg kb 2600ft, tehát 2600 eurónál pont 1ft-al nő az árfolyam.
A zen mennyivel a forex árfolyam fölött vált? Most pl. mennyiért tudsz 1 eurót váltani? -
-
sambenez
addikt
válasz California1 #44365 üzenetére
Szerintem csak az appban tudod megnézni.
De kb a forex árfolyam fölött van 0,6-1 euró között. -
sambenez
addikt
Nekem is fel akarja számolni a 2000ft-ot wise felé.
A bank országának mindenáron Belgiumot állít be, hiába írom be a címzett létrehozásakor, hogy Magyarország. Lehet ez okozza a problémát. -
sambenez
addikt
válasz proradeon #44549 üzenetére
Mi győzött meg?
Egyébként meg:
OTP POS díjak
Mastercard interchange fee
VISA interchange feeNincs sehol a Revolutra külön díjszabás.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz California1 #44582 üzenetére
Ha ft van rajta akkor az éppen aktuális árfolyamon váltja, ha jó az árfolyam szerintem érdemes előre váltani.
Meg akkor is ha hétvégén költenél, mert a hétvégi váltás feláras. -
sambenez
addikt
válasz zerodot #44885 üzenetére
Ezt is elolvasva még mindig azt gondolom a saját hibájukat szeretnék a Revoluttal megfizettetni. Az egyiknél bizonyított hogy ő klikkelt a scam linkre a másiknál majdnem biztosan ő volt, a harmadik meg nem vallja be szerintem.
Az is furcsa mind a 3 ugyanúgy lett megkopasztva.
Én is kaptam már ilyen látszólag postától érkezett emailt, de valahogy mégsem sikerült ráklikkelnem a benne lévő linkre. Vajon miért? -
sambenez
addikt
válasz Oliverda #44909 üzenetére
Maradjunk annyiban, ha a scam emailben nem kattint a linkre akkor nincs ez az egész.
Márpedig egy aktív internet használótól, plána ha IT-s elvárható, hogy ne klikkelgessen minden ismeretlen linkre.
Én is kaptam ilyen kamu postai emailt meg még sok másikat is, mégis ott van minden pénzem a számlámon.
Legutóbb éppen az új NER bank nevében jött ilyen.Csak könnyebb másra mutogatni, és elvárni hogy kihúzzon a szarból.
-
sambenez
addikt
-
sambenez
addikt
Most kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk,
Ezúton értesítjük, hogy csomagja jelenleg vámkezelés alatt áll, és a vám- és illetékfizetés hiányában nem szállítható ki. Kérjük, hogy a csomag kiszállításához fizessen be vám- és illetékfizetést a megadott összegben.
Csomagszám: HU17241028960
Fizetendő összeg: 524,67 HUF
Kérjük, adja meg a szállítási címet, amelyre a csomagot szállítani kívánja:
Most fizetek (link)"Ha most erre ráklikkelek és megadok minden adatom, majd ellopják a pénzem én is írathatok egy cikket a tolvaj banda Rervolutról?
-
sambenez
addikt
válasz Lasersailing #45401 üzenetére
Ezért kell Revoluton váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest