Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Arról a teremről beszélsz, ahol delláért (az a sárga basz, nem jut eszembe a neve) lehet venni ilyen olyan upgrade-eket?"
Igen. Van a pályán az a rész, ahol három ilyen kiosk van egymás mellett és kiválaszthatod, hogy mit akarsz venni. Itt ha megnézed az egyik sarokban kicsit távolabb van egy pult ahol ethert tudsz obolite-ért cserélni oda-vissza, a másik sarokban pedig van egy olyan rész ahol bizonyos obolite mennyiségért nagyjából 20%-kal több lesz a HP-d. (Halálig nyilván)
Illetve ott van az amit előzőleg is mondtunk:
szerk:
Illetve amit én mondtam, azok a paraziták, de nem mindig éri meg felvenni azokat, amik plusz hp-t adnak, mert néha túl rossz a debuff felük, vagyis a negatív hatásuk. Nálam volt már olyan parazita, ami 30% életet adott, cserébe nem tudtam hp töltőt felvenni csak a hullákból kieső obolite-ok gyógyítottak kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Steam topic
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![alt="[link]" title="[link]" alt="[link]" title="[link]"](https://www.thesixthaxis.com/wp-content/uploads/2021/04/ReturnalItem-Integrity.jpg)