- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #37047 üzenetére
Én mindezt értem, de te a nyugat-európai helyzetről beszéltél, az ottani árakról, én csak arra reflektáltam...
Nem tudom, hogy jön ahhoz Ferihegy, Magyar Posta, meg NAV.(#37048) KSparrow, egyet nem szabad elfelejteni! A telefonok is öregednek. Egy 10 éve 5-6 éves mobil, ma ugye 15-16 éves és ez természetesen meglátszik az árukon, mivel fogynak a szép, gyűjtői példányok.
Pl a szép/felújított, dobozos iPhone 2G-m 4 éve ért 30€-t, ma a tízszeresét. És meg is vennék annyiért!
Mint az autóknál, motoroknál. Pl a Pannónia motorom 20 éve ért 20.000.- Forintot, ma a harmincszorosát...
Sokszor olvasom, hogy egy pl dobozos, karcmentes 1011 miért kerül annyiba, amennyibe, holott 15 éve még kidobálták az emberek...mod: szerezzen már nekem valaki egy BLK-4S akksit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Borderlands 4
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest