- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KELEVRAS
csendes tag
válasz
ferret77 #36821 üzenetére
szia nem vagyok sértődős de szerintem nincsenek túlárazva eddig akkikell beszéltem mind gyűjtő volt azt mondták ilyen állapotban meg érik ezt az árat. De mert adtam már el egy pár retro telót nagyjából tudom menyit kérhetek el értük de az5800 ra azért írtam ennyit mert adok hozzá új kijelzőt kerettel akku fedéllel de köszönöm a komentet szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Goddess of Victory:Nikke
- Apple MacBook
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest