- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Kalandor #19451 üzenetére
Akkor fordítsd meg a kérdést! Mit tesz, akinek ~10 éves mobilja van és mellé szakmai kérdése (hogy cseréljen flat kábelt, honnan szerezzen be lcd-t, stb...)? A cikk címéből elvileg az derengene, hogy ide jöjjön, de ez szerintetek csak egy baráti, trécselős topik... Tehát a "banda" lexarja, mert nem "bandatag", vagy esetleg segítenek neki? Amint nem kap segítséget a delikvens, akkor mégis hova forduljon? Úgy látszik, a ph-n is már csak az számít mobilnak, ami minimum 4", tapis és a topikjában csak a romfőzésről megy a duma...
-
KSparrow
őstag
válasz
úgy értem a szétnyírást, hogy volt egy normális közösség, értelmes tagokkal. Kíváncsi leszek, mi lesz pár hét múlva. Mert hogy nem lesz enyi telefonos téma, az tuti. inkább EZ lesz a szitu. Én is innen indultam (meg még páran akik most itt vannak) , jó volt, de elhalt. Minden jónak vége lesz egyszer... ez a topic szerintem most halálos sebet kapott, de ne legyen igazam.
A másik témába szerintem ettől föggetlenül jobban illik.És akárhogy nézed- a téma mindig mobilok volt, nem ebook-readerek, laptopok, pc-k kiskutyák, gyereknevelés volt, hanem mobiltelefon. Ezt te is elismerheted.
Azt én is belátom, hogy nem szárazon szakmai a topic, ha az lenne, a kutya se nézné, nem is működne szerintem. Nem lenne aki válaszoljon ha lenne kérdés.(#19455) golya32: Ez már sajnos nem off
bár a telefonokhoz semmi köze
és hogy válaszoljak: tegnap esett, most nem, inkább elolvadt a nagy része.A kiállítás szerintem is inkább egyéni (iletve közösségi, hiszen hárman csináltuk) érdem volt, a fórum csak sok ponton színtér volt.
Lényeg a lényeg: Sajnos a továbbiakban nincs időm és energiám e döntés ellen harcolni. Vizsgaidőszakom van, nem szeretnék emiatt egy évet csúszni.
-
golya32
senior tag
válasz
Igazad van meg nem is, tény az utóbbi időben elment a fórum nagyon abba az irányban amit mondasz.
Azért azt neked is el kell ismerned volt egy kiállítás amit az itteni tagok szerveztek, a kiállításnál pedig nincs szakmaibb.
Nem vagyok már mai gyerek, és tapasztalatom is van már egy-két cég vezetésében, azért ilyen kiállítást nehezen tudtam volna megszervezni.
Ezért megadnám a tiszteletet és a legalább fontolóra venném KSparow kérését.
Természetesen te moderátor, vagy én itt meg csak egy újonc...Ha van időm akkor én is itt vagyok, meg még jó páran..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest