Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120
üzenetére
teljesen jó a 6310i-n
ha tönkremegy, leszarom, veszek rá újra 2000ft-ért komplett házat. de ha a gyári kopna meg kokain áron, az idegesitene.
most a 6230-ra rendeltem házat, postával együtt 592Ft lett... vitrinbe, néha használni telejsen, mondom a 6310i csodás és pengén illeszkedik. legalábbis nekem.6310i utángyártott uj akksi, utángyártott komplett ház (a bill. maradt a gyári, nagyon gagyi az utángyártott
) és mindenki csak nézi, de szép 
-
WRCpowaa
csendes tag
válasz
csoda120
üzenetére
Én is újjítok fel telókat, bár én csak gyári eredeti alkatrészekkel dolgozom (igaz borsos az ára) de megéri, olyan gyönyörű és szép lesz utánna mintha most jött volna ki a gyárból... és valóban minőségi, pontos lesz az összeszerelés minősége, nem kell bajlódni vele és nem recseg ropog a kezedben... Csak nokiára érdemes sok pénzt áldozni, megéri, az igényes gyűjtők meg is követelik!

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- bitpork: 2025, zárás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha tönkremegy, leszarom, veszek rá újra 2000ft-ért komplett házat. de ha a gyári kopna meg kokain áron, az idegesitene.
) és mindenki csak nézi, de szép