- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #11910 üzenetére
Hát, lehet IC cserés, de lehet csak elengedte a forrasztás. nézesd meg szervizben, ha odaadja, aztán meglátod. mondjuk ha megy, akkor szerezz egy rondát, ami veszi a töltést,. és minden oké.
nekem ma megérte kimenni a piacra:
egy Nokia 8810 akku, króm, gyári, lehet beindul róla a telóm?szép is lenne..
aaztán egy Nokia 3200, (még) vodás, jó. és egy 8210-es, szép, jó, angol menüs. lehet ezt tartom meg, és az enyém elpasszolom. még nem tudom.
Ja, meg megtudtam a német írásbeli eredményét, 92.5% lett. a szóbeli holnap után derül ki. .......
de ez marha jó hír . -
zorzy4
addikt
válasz
SyntaxeError #11910 üzenetére
Menyiért ajánlotta? Lehet hogy töltés vezérlő ic hibás, akkor csak olcsón éri meg. De lehet hogy nem ért hozzá és akku vagy töltő rossz csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest