Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
T0rnad0
üzenetére
SL45 és ME45 nagyon jó telók voltak.
Ha az SL45höz lehetne normális, nem 3-4 éves vékony akkut szerezni biztos használnám második telónak. Én még a t-mobiltól vettem 100e körül, akkor még a vékony akku elment 3 napot. Múltkor vettem hozzá egy vékony akkut a vaterán, az már egy napot se ment el.
ME45 nagyon strapabíró, bírta vizet, leesést betonra, autótetejéről le csuszást, egy éjszakát az esőben a fűben.
Szóval ha megvan minden gumi tömítés hozzá akkor nagyon jól bírja.Asszem úsztam is vele medencében, de utána már ki kellett szárítani.
Még mindig meg van most szereztem hozzá új házat, de már csak pihenget.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- C# programozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő