Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Tegnap nekem is karácsony volt :-) Sony e. K850 W902, Hazel, Sharp GX34, Motorola K3,V600, Panasonic X60,X701,Voda 701 Szinte az összes fóliás új és prototipusok!
-
novinyul
veterán
Fasza,telefonról nem megy a link.Na akkor majd gépről.
-
novinyul
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Max. a rezgő hiánya az ami egy kicsit fura az N90-n.Nem is értettem hogy miért hagyták ki

-
novinyul
veterán
válasz
Zotykoresz
üzenetére
Marha irigy vagyok
Nagy kedvenc volt az N91 
-
novinyul
veterán
válasz
üzenetére
Ez így még talán érthető is lenne.De ez a topic régi mára elavult telefonokról szól.Itt nem lehet állandóan és csak is szakmai hsz,-t írni,de ha van szakmai kérdés,jön is a válasz.Igazán meghagyhattátok volna annak a néhány oszlopos tagnak a besorolását,akik tényleg sok szakmai segítséget nyújtottak.Mindezt egyik pillanatról a másikra.Megértem hogy sok a meló(nekem is van 3 munkahelyem)de egy kis figyelmesség azért jólesik

-
novinyul
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem rosszindulatból írta,csak nem érti.Mondjuk én sem vágom hogy miért kellett ennyire elrakni a pincébe a topicot?Gyorsabban süllyesztettetek el minket,mint a Yamatot az amcsik
Pedig egy telefonokkal is foglalkozó oldalon,helye van a szakmai részben a topicnak.De itt ti döntötök. -
novinyul
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Itt senki sem vinnyogott!Csak szerintünk értelmetlen lépés volt a modik részéről.Ennyi nem több.
-
novinyul
veterán
válasz
golya32
üzenetére
Pedig nem volt egyszerű megszervezni a kiállítást. Ksparow rohangált eleget,de megérte!

Szakmai rész is volt elég,arról nem beszélve azon kevesek vagyunk, akik szeretnének megmenteni egy darabkát a Mobil kommunikáció fejlődéstörténelméből.Akkor mi kell hogy szakmaibb legyen ez a topic
Amúgy nálunk is esik
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Most utállak
7373 és K700 miatt nagyon 
-
novinyul
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
A Sharp 903 ès a Samsung P850 vitte a pálmát 3mpx-s mezönyben,utána K800 ès stb...5mpx mezőnybe konkrèt győztest hìrdetni már neccesebb.Szinte mindegyik tipust kipróbáltam a mezőnybe,de nálam a legjobban a Samsung I7110i teljesìtett.8mpx-t toronymagasan az Innov8 vitte!
-
novinyul
veterán
Boldog Karácsonyt kìvánok a Retro topik kis csapatának!!!!!!
-
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Talán zöldséges merga meg egyéb"megélhetési" márkát láttam,de valami mocskos csicsás kivitelben
Komolyan valami embertelen fos ahogy kinéznek! Inkább sz'pok egy régi T10-l mint hogy egy percig is használjak egy ilyet 
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
A W710i milyen állapotban van?
-
novinyul
veterán
Mostani telefonok meg már egy esèst is nehezen bìrnak ki.Lassan szèria tartozèk lesz a lègzsák.
-
novinyul
veterán
válasz
stilnox
üzenetére
Nekem egyszer a boltba hoztak be egy Nokia 6100-t,amit egy jóravaló háziasszony beleejtett főzés közben a húslevesbe
Persze kiszedte nagy nehezen,2 napig próbálta szárítani,aksit kiszedte.De mire behozta volt olyan szaga hogy lefordultam a székről
Szegény szervizes a mai napig emlegeti a telefont
,persze én 2 zsacsiba adtam neki oda,ázás felirattal 
-
novinyul
veterán
válasz
tolts.hu
üzenetére
Pedig volt jobb nála már korábban is.A benq Ef81 simán odaverte 1 hangszóróval,és akkor az A1010 még durvább volt,bár hivatalosan nálunk nem volt kapható.
Szivatsz mi?
Ef 81 volt a pannonál.E398-t meg hallottál szólni,az A1000 és az A1010 nagyobb hangszórókat kapott,nagyon durva
Nem is kellett rezgőt használni 
-
novinyul
veterán
válasz
tolts.hu
üzenetére
Csak külső hangszóróban volt jobb(2+1 hangszóró) Kevés telefon volt ami jobb volt az alca megoldásánál(Samsung Serenata) de jó volt az N95+8Gb,6233,6290,Moto E398+E1,E1000,A1010 Sony e.W550,Benq Siemens Ef81 és még lehetne sorolni.De azon az áron amiért lehetett kapni,bizony rendesen odavert a mezőnynek.
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Mázlista!Mondjuk én most egy fóliás G900-t újítottam be. :-)
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Na ne már!Hogy nem vettem észre?!
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Utállak:-)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motoros topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
volt is egy görög vodafone-s 902-m. De egy 903 kéne igazán 

Sajna S3-l nem tudtam berakni rendesen 
Jövőre megint húzhatjuk a bőröndöket, persze addig egy pár kilóval több lesz 

Ez mi
Az egyik nagy kedvencem volt a 6630,van is otthon 2 hibátlan darab (1 proto)

Mint kormányunk,csak sajnos mindig szarul sül el amihez hozzányúlnak
Most meg a telecomba megtaláltam a tesztet!Csorog a nyálam,de nagyon kicsi az esély rá hogy újra tudjak venni