- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Sziasztok!
Már egy másik topikba (otp) feldobtam a kérdést és választ is kaptam rá, de még mindig vacilálok hol kellene számlát nyitnom hogy elkezdhessek részvényekbe befektetni. Hosszú távra szeretnék elsőnek kb 500e ft-ot rászánni a dologra és elsősorban olyan részvények vásárlását tervezem mint az OTP, Sony, Apple vagy a Netflix, de majd kis kutakodás után lehet bővül a portfólió. Szóval jelenleg már az elején falba ütköztem, mert a legtöbb Online bróker CFD-vel kereskedik ami olvasatom szerint nem az én befektetési stílusomhoz illik. Nézegettem magyar vonatkozású brókereket és őket találtam:
- Equilor, Erste Bróker, KBC (K&H-hoz tartozik), Random Capital, vagy esetleg OTPEbből nekem a Random Capital-t ajánlották a másik topicban. Annyi kérdésem lenne, hogy a fent felsoroltak közül melyikek jelentik egyből a NAV felé a pénzmozgásaimat? Nagy előny lenne számomra ha nem nekem kellene bevallanom ezeket, hanem már úgy jönne meg jövőre a bevallásom hogy ezek benne vannak. És az sem lenne hátrány ha tudnám melyik brókernél milyen költségekre kell számítani számlavezetés gyanánt vagy hogy mennyire megbízhatóak pl a profit kifizetésénél (mennyit kell rá várni stb).
Előre köszönöm a válaszokat! Nagyon kezdő vagyok még a dologban, de igyekszem rengeteget olvasni a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest